Гледайте завладяващите филмови разкази днес от 12.00 ч. и 14.15 ч.

Две романтични филмови ленти, изпълнени с емоции, любовни загадки, забавни ситуации и житейски уроци очакват зрителите в неделния следобед в ефира на NOVA. От 12.00 ч. можете да видите романтична драма “Фермата с боровинките“, в която главната роля е поверена на известната актриса и писателка Алисън Суини. Суини влиза в ролята на Елън Рут, чиято баба я моли да занесе мистериозно писмо на собственик на ферма за боровинки. Елън се впуска в истинско приключение, опитвайки се да разкрие загадъчна любовна история, която баба й е завещала. Дали животът не е по-романтичен и от най-развинтената фантазия, ще разберете от "Фермата на боровинките" по NOVA.

Вълнуващи емоции ще предложи и романтичната драма „Къщата на спомените" от 14.15 ч. В нея зрителите ще видят историята на бостънския адвокат Мери, която наследява къща от своята леля. Ще се окаже, че имотът има историческо значение и е привлекателно място за туристи. Това обаче няма да се хареса на Мери и тя ще направи всичко възможно къщата да остане нейно притежание. Ще успее ли да я запази?

Не пропускайте развръзките в романтични филми “Фермата с боровинките“ от 12.00 ч. и „Къщата на спомените" от 14.15 ч.  по NOVA