Гледайте „Да поговорим за любовта” от 12.30 ч. и „Бизнесът на влюбването“ от 14.15 ч. в неделя по NOVA.

Романтични преживявания, забавни ситуации и неочаквани развръзки очакват зрителите с филмите в неделния следобед по NOVA. Екранното приключение започва от 12.30 ч. със звездата от сериала „Клуб „Веселие” Хедър Морис, която ще разбере, че няма универсално приложими съвети как да направим връзката си перфектна в романтичната комедия „Да поговорим за любовта”. 

Режисьор на лентата е Рон Оливър, известен с работата си по „Новите приключения на семейство Адамс”, който чрез филма е решен да изследва феномена на семейните терапевти. Хедър Морис влиза в ролята на експерта по връзки Ариел Куксън – водеща на радио шоу, в което дава съвети на слушателите си на базата на своя личен опит. Когато приятелят й Джонатан къса с нея в нощта преди предаването й, тя е ужасена, че трябва да съобщи това на своите слушатели. Най-добрият й приятел (Джонатан Бенет) идва да й окаже подкрепа по време на предаването и всички остават с впечатление, че той е Джонатан. Шоуто има голям успех и двамата влизат в ролята на истинска двойка. В крайна сметка обаче Ариел трябва да събере кураж и да бъде честна, както със слушателите си, така и със самата себе си.

Програмата на NOVA продължава от 14.15 ч. с романтична история, в която Хилъри Дъф разследва любовта в бизнес средите. „Бизнесът на влюбването“ е екранизация по бестселъра на Даниела Бродски „Дневникът на едно работещо момиче“, а режисьор на лентата е номинирания за „Еми” Гил Юнгер, известена с работата си по „10 неща, които мразя в теб”.

Хилъри Дъф влиза в ролята на писателка на свободна практика, която отчаяно се стреми да напише материал, с който да плати наема си, когато попада на прекрасна тема – статия как да намериш идеалния мъж на работното място. Тя продава идеята на голямо списание, облича делови костюм и става истинско работещо момиче на Уолстрийт. Какво ще разкрие Хилъри Дъф за връзките на работното място, гледайте в неделя следобед по NOVA.

Не пропускайте „Да поговорим за любовта” от 12.30 ч. и „Бизнесът на влюбването“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA.