Темите и гостите в сутрешния блок от 6.30 ч. по NOVA

Работодателите поискаха замразяване на минималната заплата за цялата 2021 година. Ще се превърнат ли следващите месеци от трудни в бедни?

За правата на протестиращите и за правата на полицията. Какво казва законът за употребата на сила и за злоупотребата с нея? Марин Марковски за сблъсъците в София.

В Беларус изчезват опозиционни лидери - ще ескалират ли протестите? И още - случаят "Навални" - едно отравяне с много неизвестни. Коментира Елена Поптодорова.

След взрива преди два месеца - сега "Свилоза" в пламъци. Какви са версиите за пожара в химическия завод?

Само за 7 дни - 16 жертви на пътя! Защо продължаваме с антирекордите?

Гонки в мотори тормозят цял квартал. На живо - ще има ли наказания?

Нов казус с жената с лопатата в "Младост". Как се разпределят 1200 кубика от общия водомер, когато някой не спира крана за студената вода?

За съпротивлението срещу чуждите тела, болестите и любовта. В годината на световна пандемия започва десетият сезон на "Откраднат живот: Антитела".

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в вторник, 8 септември, от 6.30 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.