Начинът, по който новороденото влиза в живота му, е невероятен

Марк Хадън е пожарникар от Южна Каролина и горд татко на три деца, включително на 6-годишната Ребека Грейс. Начинът, по който тя влиза в живота му, е невероятен!, пише ohnamama.bg

В интервю за сп. “People” Хадън разказва за деня, който е променил живота му. На 14 ноември 2011 г. той отговаря на обаждане до 911 от жена, която изпитва силни болки в корема. 

Осиновени в САЩ българчета попаднаха в „къща на ужасите”

Когато пристига на адреса, пожарникарят разбира, че ще му се наложи да изроди бебе за първи път в живота си. Хадън също така трябва да даде спешно кислород на бебето, тъй като то не може да диша само.

УЖАС В УКРАИНСКИ ДОМ: Деца ядат стиропор и тапети, за да оцелеят (СНИМКИ)

„Тя се бори от момента, в който беше поставена в ръцете ми. Беше невероятно да я чуя да плаче“, разказва Марк.

Любопитни факти за единствената дъщеря на кралица Елизабет (ГАЛЕРИЯ)

След като завежда бебето в болницата, Марк разбира, че родилката не може да се грижи за момиченцето, тъй като е самотна майка на тийнейджър. Той и съпругата му Бет от дълго време обмисляли да си осиновят дете, след като ражданията на двамата им сина протичат с усложнения.

Майка прегърна отново дъщеря си, отвлечена преди 34 години (ВИДЕО+СНИМКИ)

С какви традиции се сблъскват майките в далечен Сибир?

Двамата решават да посетят майката в болницата. „Сърцето ми остана при тази жена“, разказва Бет, „Заснесох ѝ малък молитвеник и я попитах дали мога да ѝ донеса каквото и да било“. Когато лекарят влиза в стаята и започва да говори за осиновяване, майката признава, че не може да даде детето си на някого, когото никога не е срещала.

СЛЕД БЛИЗО 80 ГОДИНИ: Двама мъже откриха, че са разменени при раждането

„Изведнъж се появи възможността да ѝ кажа, че двамата с Марк се молехме за осиновяване от години. А тя ме погледна и каза: „Искам да осиновиш моето бебе “. Обадих се на Марк и му казах: „Мисля, че току-що се сдобихме бебе.“

7 редки и старинни български имена за момчета

Днес Ребека Грейс знае цялата история за това как е срещнала майка си и баща си. Тя обича балет и гимнастика и се разбира чудесно с братята си.

„Всеки ден с нетърпение очаквам да я събудя, да я приготвя за училище, а вечерта да я прибера у дома“, споделя Марк пред CNN. „Това са най-хубавите дни от живота ми. Тя допринесе толкова много за живота на всички ни.“

История като от филм: Върнаха на майките им разменени в родилното бебета (ВИДЕО)

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си