Той беше на посещение във Велинградско

Министър- председателят Бойко Борисов с критики към протестиращите и политическите си опоненти. Премиерът беше на посещение във Велинградско, като срещата му с хората там беше излъчена във Facebook профила му, но без медии. 

Борисов обяви, че в смесените райони само ГЕРБ се изправяли срещу ДПС. Пред жителите на село Мечо корито, събрани на площада, премиерът обеща ремонт на пътя и получи подкрепа да не подава оставка.

"Много хубаво говорят на жълтите павета, но да дойдат да видят в смесените региони каква битка се води между ГЕРБ и ДПС, между двете партии каква война се води и да кажат колко имат от БСП, Мая Манолова, "Да, България". Нали виждаш, като говорят от името на народа. Народно въстание. Хората, които са дошли тук да кажат за свършената работа и това, което сме направили, са повече от тези на площада. Ако не видят, че държавата България е тяхната, ще дойдат и ще я вземат за един ден. Затова го правим. Не да ни викнат „Браво", а да видят, че ги обичаме, че сме един народ”, заяви Борисов.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.