Гледайте „Сватбен марш: Любовта до теб“ и премиерата на „Да се омъжиш за господин Дарси“

В неделя следобед предстоят много позитивни моменти със следващите две филмови истории по NOVA. Вълнуващите емоции започват от 12.30 ч. с романтичната лента „Сватбен марш: Любовта до теб“ и бившата двойка от колежа Мик и Оливия. Години по-късно се срещат в момент, когато Мик има нужда от партньор за своя бизнес. Оливия се съгласява да му помогне, но той тълкува грешно жеста й. Дали Оливия наистина ще поиска да възроди чувствата помежду им или ще се съсредоточи единствено върху проблемите на бизнеса?

Програмата на NOVA ще продължи от 14.15 ч. с вълнуващата премиера на „Да се омъжиш за господин Дарси“. Щастливо влюбена и прясно сгодена за красивия и богат Донован Дарси, учителката Елизабет Скот очаква с нетърпение подготовката за малката есенна церемония с помощта на своята майка, сестра и годеник. На фона на различния им произход, Елизабет неминуемо се пита: да се омъжи ли наистина за господин Дарси?

Не пропускайте по NOVA „Сватбен марш: Любовта до теб“ от 12.30 ч. и премиерата на „Да се омъжиш за господин Дарси“ от 14.15 ч.