Мъжът я излъгал, че има работа в съседния град и заминал, за да сключи брак там с друга жена

Жителка на Замбия провали сватбата на собствения си съпруг, който се опитал да сключи брак с любовницата си, без преди това да се разведе, съобщава местният портал "The Zambian observer”, цитиран от БГНЕС.

Младоженци поискаха храна вместо сватбен букет (ВИДЕО)

Според изданието мъжът излъгал съпругата си, че има работа в съседния град и заминал, за да сключи там брак с друга жена. Малката подробност е, че „забравил" преди това да се разведе с майката на трите си деца.

Законната съпруга разбрала за плановете на невярната си половинка, благодарение на съседите. Жената заминала веднага за съседния град и попаднала точно по време на брачната церемония. Изданието посочва, че тя успяла да спре сватбата и да убеди гостите да си тръгнат.

20 зашеметяващи трансформации на булки (ГАЛЕРИЯ)

Както станало ясно, другата жена знаела, че любимият ѝ вече е женен, но независимо от това настояла да бъде организирано бракосъчетание и поела всички разходи по организацията на сватбата.

„Младоженецът" е задържан от полицията и рискува 7 години лишаване от свобода заради многоженство. 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.