Посолството на САЩ у нас приветства силния български дух

Неуморна, упорита и сърцата. Като Виктор – шеф, който готви със сърце и храни надежди, че хората ще станат по-добри и ще повярват повече в себе си. Гордее се с постоянството си и реализираните си мечти, държи на думата си и не се отказва пред трудностите.

Грижовна, всеотдайна и любяща. Като Ирина, медицинска сестра с 35-годишна практика, която обича живота и се грижи за него. Цени доверието и екипността и е убедена, че „няма начин да няма начин“.

Даровита, многолика и въздействаща. Като Добромир – адвокат и поет, който се вдъхновява от красотата и любовта около себе си. Щастлив е да пише лирика на български, защото го намира за един изключително богат език, зареден с много позитивна енергия.

Мотивирана, динамична и уверена в себе си. Като Нели, която на 24 години изненадва всички, като прави рязък завой... нагоре. И става пилот, убедена, че в този живот всичко е постижимо. Животът ѝ е непрестанно движение по въздух и земя, обожава адреналина и предизвикателствата и мечтае да стане командир.

Умна, устойчива, смела. Като Борислав – предприемач, който не се страхува да рискува, държи на честното и равностойно партньорство и вярва в хората, които работят, творят и създават, вместо да се оплакват.

България е хората.

Ти си България.

Силата е в теб.

Американското посолство на САЩ в България приветства силния български дух.

Виж повече вдъхновяващи примери в YouTube канала „Силата е в теб“.

Advertisement