Председателят на КРИБ Кирил Домусчиев направи коментара в личния си профил във Facebook

„Щастлив съм, че подписахме ново споразумение за сътрудничество с ректора на УНСС проф. д-р Димитър Димитров”. Това написа председателят на КРИБ Кирил Домусчиев в личния си профил във Facebook.

„Подписваме във важен ден - днес е годишното общо събрание на КРИБ, както и във важна година - годината на 100-годишния юбилей на УНСС. Искам да поздравя всички колеги от КРИБ, както и всички преподаватели, студенти и бивши възпитаници. Трудностите ни сплотиха, разбрахме, че никой не може да се справи сам с кризата. Трябват ни подготвени кадри и добро образование. Това е бъдещето... Благодаря за високото отличие, с което бях удостоен от УНСС и професор Димитров”, написа още той.

КРИБ и УНСС подписаха ново споразумение за сътрудничество

„Подписваме във важен ден - днес е годишното общо събрание на КРИБ, както и във важна година - годината на 100-годишния юбилей на УНСС. Искам да ви поздравя, както и всички преподаватели, студенти и бивши възпитаници. Някои от тях срещнахте и сега, много бивши студенти вече са в бизнеса", обърна се по-рано днес председателят на КРИБ Кирил Домусчиев към ректора на УНСС проф. д-р Димитър Димитров.

Той отбеляза, че партньорството между бизнеса и образованието е перфектно, от 5 години заедно се правят стажове и има желание това да продължи.

По повод 100-годишнината на университета Димитров връчи почетни плакети на Кирил Домусчиев, изпълнителния директор на КРИБ Евгений Иванов и Иван Папазов, член на УС на организацията и изпълнителен директор на "ВП Брандс Интернешънъл".

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си