Основен заподозрян към момента е тяхната майка

Кървава трагедия се е разиграла в Сандански. Жестоко убийство разтърси града. Жертвите са две деца - на 3 и 5 години, а основен заподозрян е тяхната майка.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

„Двете деца са братче и сестриче. Има насоки за извършителя на престъплението, както и задържано лице”, съобщи на брифинг Весела Стоилова - заместник-окръжен прокурор в Окръжна прокуратура - Благоевград.

Източник: БГНЕС

„Сигналът за инцидента е подаден около 17:30 часа днес, колегите са реагирали моментално”, каза директорът на Областната дирекция на МВР - Благоевград старши комисар Дойчин Дойчинов.

По информация на NOVA са задържани майката и бащата на убитите деца. Тепърва ще се проучва и ще се уточнява какви са били взаимоотношенията на родителите на децата, но по неофициална информация двамата в момента са в развод. Жената дълго време е била безработна, а отскоро е започнала работа като касиер в училище. Според източници на NOVA тя е била многократно жертва на насилие от бащата. Той е горски служител. 

Убийство в центъра на Шумен

Кметът на града Атанас Стоянов заяви, че за жестокото деяние е заподозряна майката на децата. „Факт, да. Вероятно тя ги е умъртвила, но очаквам от полицията повече информация“, каза той пред БНР.

Има започнато досъдебно производство за двойното убийство. Продължават активните действия по разследването.

ВСИЧКО ЗА ЖЕСТОКОТО УБИЙСТВО ЧЕТЕТЕ ТУК

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.