Вълнуващ и романтичен празничен киноследобед очаква зрителите на NOVA.

От 12.30 ч. романтичната комедия „Кралска сватовница“ ще ни разкаже историята на сватовницата Кей, чиято репутация на „Дама купа” стига до крал Едуард Волдовски. Той решава да я наеме, за да намери съпруга на сина му. Но сърцето на принц Себастиан е непристъпно и Кейт не може да види нежната му страна, докато той не извиква паметта на майка си.

По-късно от 14.15 ч. романтичната премиера „Най-сладкото сърце“ ще запознае зрителите с гаджетата от гимназията Мади и Нейт, които се срещат отново, след като Нейт се завръща в родния си град за лекция в местната болница. Все още наранена от раздялата, Мади се опитва всячески да го избягва. В крайна сметка между тях се заражда приятелство, а Нейт ще й помогне да получи финансиране, за да разшири своята сладкарница. Възможно ли е искрите между тях да припламнат с нова сила?

В 16.00 ч. следва екзотично приключение до най-недостъпните и опасни краища на света с „Библиотекарят: В търсене на копието“. Приключенският екшън на режисьора Питър Уинтър разказва историята на притеснителния Флин (Ноа Уайли), който намира приложение на енциклопедичните си познания за света на езотеричните науки, когато е избран за член на мистериозния орден на „Библиотекарите”. 

Флин получава задачата да охранява колекция от митични артефакти, но силите на злото също ги желаят, за да използват безценните съкровища за мрачните си планове. Заедно със своята секси бодигардка-амазонка Никол Флин се отправя на пътешествие  до най-екзотичните, недостъпни и опасни краища на света, за да докаже, че може да бъде един истински библиотекар.

Гледайте „Кралска сватовница“ от 12.30 ч.,  „Най-сладкото сърце“ от 14.15 ч. и „Библиотекарят: В търсене на копието“ от 16.00 ч.