Охранителна камера е запечатала последната известна посока, в която е поел той

Близки издирват възрастен човек от село Дърманци вече две седмици. Той излязъл от дома си по домашни пантофи, без да вземе лекарствата си, документи и телефон и изчезнал без следа. Семейството му отчаяно го издирва в околностите без никакъв резултат.

Хората потърсиха помощ от нас, за да разкажем историята и да помолят за съдействие всеки, който знае нещо за него.

„Никъде го няма, не знам къде да го търсим. Това ми е най-голямата болка”, споделя съпругата Пенка Ангелова.

Така след всеки оглед на местност около селото страда съпругата на изчезналия Петко Илиев Ангелов. Охранителна камера е запечатала последната известна посока, в която е поел той. Мястото е на около 2 километра от селото и всеки ден близките идват да го търсят. Разгръщат храсти и треви, отчаяно се взират ту по пътя, ту към горите и скалите наоколо.

Семейство е благодарно на хората от цялото село, които също опитали да им помогнат да го открият. Дъщеря му, която живее в Швейцария се прибрала, за да се включи в издирването. Разлепили съобщения къде ли не.

„Обаче вече се получават фалшиви обаждания, че е бил намерен в някаква канавка край София и при поискване да изпратят локация, телефонът е изключен и никой не се обажда на посочения номер”, разказва тя.

Едно от тях вече е проверено и от полицията. Издирвали го даже с куче, но от човека няма никаква следа. Близките му обаче таят плаха надежда, че може да е стигнал до Е-79, тъй като е съвсем близо.

Това е последната им надежда все пак да намерят някаква следа от изчезналия дядо Петко.

Повече по темата гледайте във видеото