Гледайте "Представи си това" от 13.00 ч. и "Сватбен обет" от 14.50 ч. по NOVA

Тази събота от 13.00 ч. дете ще отвори очите на възрастен. Еди Мърфи ще се върне отново в детството и ще преоткрие себе си в "Представи си това". Еван Даниелсън е баща, който е толкова ангажиран с кариерата си, че не обръща внимание на своята малка дъщеря Оливия. Евентуално повишение във фирмата ще го изнерви до краен предел и ще мисли как да премахне своя конкурент. В същото време той трябва да гледа и дъщеря си, която не познава добре, но предстои да опознае по-добре от всички. Малката Оливия е странно хлапе и единствените й приятели са тези от въображаемия й свят. Ще успее ли тя да опознае по-добре своя баща и да му помогне в работата?

Еди Мърфи беше въведен в Залата на славата на наградите "Имидж"

В 14.50 ч. ще повярваме, че любовта е най-голямата движеща сила в живота и тя побеждава всичко в романтичния филм "Сватбен обет". Пейдж (Рейчъл Макадамс) и Лео (Чанинг Тейтъм) са щастлива двойка младоженци, които ще накарат всеки да повярва в истинската и неподправена обич. Любовта от приказките оживява на екрана чрез тях, но животът им се преобръща след тежка автомобилна катастрофа. Пейдж изпада в кома, а когато се събужда, се оказва, че страда от загуба на памет и не си спомня своя съпруг. Лео е изправен пред най-голямото предизвикателство в живота си – да спечели отново сърцето на своята любима.

Съпреживейте красивия въображаем свят на едно малко момиче в "Представи си това" от 13.00 ч. и романтичната история на млада двойка в "Сватбен обет" от 14.50 ч. по NOVA.