За целите и стратегиите на "Българските патриоти" преди изборите говори Йордан Апостолов

"Интервюто на Слави Трифонов пред френската медия срива България, той закопа собствената си държава" това каза в предаването "Денят на живо с Наделина Анева" по NOVA NEWS Йордан Апостолов, водач на листа на КП "Българските патриоти".

Според него лидерът на "Има такъв народ" е показал истинската си същност на унищожител на българското.

Патриотът заяви, че предпочита БСП да е първа сила вместо "Има такъв народ" след заявките на Слави Трифонов за наднационална европейска държава и отношението му по въпросите, които засяга Истанбулската конвенция.

Йордан Апостолов е убеден, че българският избирател ще реши дали патриотичната коалиция ще влезе в парламента, за да защитават българската национална идентичност, да се целят към просперитет на държавата чрез развитие на икономиката, както и съхраняване на българското семейство и характерните български национални ценности.

Според него е възможно тези избори да са едни от най-честните от години насам.

Относно инициативата "Три морета", патриотът заяви, че винаги, когато се говори за България, е добре, важно е да влязат средства, които да бъдат вложени разумно, където трябва.

"Можем да изпълним проекти на тема енергетика, зелена икономика. Предвижда се България да е една от основните страни за производство на зелен водород, можем да добиваме зелен водород и да го изнасяме към другите страни", каза още Йордан Апостолов.

Вижте повече във видеото.

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.