Талантливата актриса разказа повече за ролята си в „Пътят на честта“

Образът на злата свекърва Бонка, изигран майсторски от Галя Александрова, стои в основата на конфликтите между героите в първия сезон на драматичния сериал по NOVA, чиито втори сезон зрителите ще имат възможността да гледат тази есен. Как се играе подобна комплексна роля и има ли оправдание за непоправимото зло?

Семейни тайни и разчистване на стари сметки в „Пътят на честта“

„В наши дни има много свекървища и тъщища. Образът на моята героиня Бонка е събирателен за всичко онова, което съм наблюдавала в личния си живот и от ролите, които съм играла. Самият факт, че от миналия сезон първоначално зрителите ме мразеха много, но постепенно това чувство се измести с обич към мен самата като личност. Преди на улицата някои хора се разправяха с мен, че такива свекърви като Бонка не съществуват. Отправяха ми доста груби епитети, но впоследствие след като изгледаха първи сезон на „Пътят на честта“, си дадоха сметка, че Бонка не е просто образ на непоправимото зло, а една жена, която се грижи много за семейството си. Това, че има остарели разбирания и е по-простовата и алчна, обяснява поведението й“, разкрива актрисата.

Нови разкрития в "Пътят на честта"

„Животът е прекрасен, когато е изпълнен с любов. Любовта е всичко. Много съм наблюдателна, което ми помага в професионален план.“

Всичко за сериала и неговите герои следете на страницата на NOVA, както и във Facebook.