Бъдещите депутати на Слави Трифонов проведоха първа среща на парламентарната си група

Първа среща на парламентарната група на „Има такъв народ". Бъдещите депутати на Слави Трифонов се събраха, за да обсъдят какви ще са първите им задачи в парламента. След края на закритата среща от „Има такъв народ” не разкриха кои са тези задачи, както и кой ще е кандидатът им за председател на Народното събрание. Най-спряганото име за този пост, неофициално, отново е това на Ива Митева.

На прага на новия парламент: Какво трябва да бъде решено на първото заседание на НС

От партията не коментираха и кога ще кажат кой е новият им кандидат за премиер, но увериха, че подобни теми ще се обявяват или в парламента, или преди това на разговори с другите парламентарни групи.

ПРЕДИ СТАРТА НА 46-ОТО НС: Партиите се събраха на разговори

„Нещата, които трябва да се обявяват в парламента, ще ги обявяваме в парламента. Нещата, които трябва да бъдат обявени в разговори с другите парламентарни групи, ще ги научат първо те в разговор с тях. Така както изисква тази професионална диалогичност. В последните дни показваме с всичките си думи и действия, че абсолютно осъзнаваме това, което лежи на нашите плещи”, заяви Ивайло Вълчев от „Има такъв народ”.