На тържеството "домакините" почерпиха с торта

Огромна дупка на републикански път "празнува" рожден ден. На тържеството присъстваха много горди притежатели на винетни стикери, а "домакините" почерпиха с вкусна торта. За това разказва Румен Бахов в ''Пълен абсурд''.

Според местните дупката е вълшебна и е обладана от свръхестествени сили, което било и причината да не се предприема ремонт. Местните се шегуват, че дупката наподобява място, от което излизат самодиви или че е място, на което гравитацията не действа.

''От тук всеки ден минава и училищен автобус, който вози децата до Лакатник. Затворят ли се Петрохан и дефилето, това е пътят за преминаване до Лом, Михайловград и Видин", казват местните.

Шофьори засадиха бананово дърво в дупка на пътя (ВИДЕО)

От Агенция ''Пътна инфраструктура'' заявиха, че през август е изработен и одобрен проект за ремонт на близо 12 км на третокласния път, включително и на мястото, където има пропадане на пътното платно. Търсят се варианти и за осигуряване на средства за ремонт преди началото на зимата.

Още по темата гледайте във видеото. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.