Поводът бе премиерата на филма The Tender Bar

Звездната двойка Амал и Джордж Клуни отбеляза ново зашеметяващо присъствие под прожекторите, а поводът бе премиерата на филма The Tender Bar, режисиран от Клуни, по време на Лондонския филмов фестивал.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Докато 60-годишният актьор се появи в черен костюм, бяла риза и вратовръзка, 43-годишната му съпруга и адвокат по човешки права изглеждаше като истинска звезда с бяла блестяща рокля 16Arlington без презрамки, пише edna.bg. Елегантният модел с акцент около талията бе подчертан от наметало с пера около раменете и обувки в бяло.

Когато в един момент токчето на Амал се заплете в роклята ѝ, Джордж бързо успя да помогне. Двамата бяха заснети да допират нежно челата си, както и да споделят целувка.

 

Запитани от Entertainment Tonight как двамата са се справяли със своите близнаци Ела и Александър по време на изолацията, актьорът отговаря: „Нашите деца са на 4 и бяха на две и половина, когато всичко започна, така че не пропуснаха много в света. Затова не се налагаше например да ги уча на тригонометрия у дома”.

Джордж Клуни и Брад Пит работят по нов филм заедно

„Засега той ги учи предимно на шеги, но да видим как ще се развие“, споделя Амал. „Е, мисля, че това наистина може да се изплати с времето“, отговаря на думите ѝ Джордж.

Нова роля вкара Джордж Клуни в болница (СНИМКИ)

Адвокатът по правата на човека обаче заявява, че е имала „късмет“ да има такъв „подкрепящ партньор“. „Вероятно е като много семейства, в които и двамата родители работят“, казва тя. „Имам късмет, защото имам много подкрепящ партньор. Често сме в движение, но се справяме и се чувствам голяма късметлийка”, допълва Амал.

Умна и красива: Амал Клуни впечатли с реч (СНИМКИ)

Съпругата на Джордж Клуни е част от шумно дело в Германия

Папараци „уловиха” Амал Клуни с близнаците й (СНИМКИ)

Ослепителната Амал Клуни: Красота, класа и интелект (ВИДЕО+ГАЛЕРИЯ)

Звездните двойки в моменти на интимност

Джордж Клуни с едно от най-големите отличия в киното

ТРИ МЕСЕЦА СЛЕД РАЖДАНЕТО: Амал Клуни в блестяща форма (СНИМКИ)

Приеха Джордж Клуни в болница след катастрофа

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.