Събитието ще включва и различни събития онлайн

С посланието "Другата страна на театъра“ идва тазгодишната  „Нощ на театрите“. Инициатива отбелязва своята девета година в България. Събитието ще обхване 15 града, като програмата включва събития на живо и в различни онлайн платформи.

"Театър "Възраждане" ще се включи с две детски представления сутринта, а вечерта ще се състои премиерата на най-новата ни постановка "Рогоносци" на Молиер. Изненадата за посетителите на "Нощта на театирте" е в качеството на представленията. У нас се правят много добри такива, създаваме изключително разнообразен театър. Освен представленията на живо ще имаме и много стримигн платформи", обясни актьорът Георги Златарев. 

Яна Маринова представя своя моноспектакъл "Куци ангели"

По повод инициативата във фоайето на театър "Възраждане" може да бъде разгледана и фотографската изложба "Нощни персонажи", която цели да покаже другата страна на известни български актьори.

"Снимките имат QR код, който след като се сканира, ще отвежда до наши интервюта и разговори за театър", допълни Златарев. 

Ще се отдаде дължимото на театъра, като през цялата нощ всичко ще бъде в негово име, разкриха още актьори. Събитието ще се проведе утре- 20 ноември. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.