Владимир Михайлов изненада всички под красивата маска на Самураят

На крачка от полуфинала на най-мистериозното шоу в телевизионния ефир, зрителите на NOVA узнаха самоличността на десетия образ в „Маскираният певец“. Талантливият актьор и певец Владимир Михайлов свали загадъчната маска на Самураят пред изумените погледи на звездните детективи. Талантливият изпълнител, познат още като Денис Топал от сериала „Братя“, се превърна в една от големите изненади в третия сезон на предаването. След поредното блестящо музикално изпълнение на песента Higher Power на Coldplay, Алекс Раева, Марта Вачкова, AZIS и Владо Пенев бяха сигурни, че зад маската е певецът Славин Славчев. Всички те останаха без думи при появата на Влади Михайлов, но не скриха искреното си възхищение към неговото представяне и перфектния подбор на песни.

„Уважаемо жури, аз съм ваш почитател. Водещите – Краси и Геро - са невероятни. Искам да изкажа огромна благодарност към екипа, който е страхотен – не спираха да ни обгрижват и да се вълнуват.  Обичам ви, жестоки сте! Благодаря и на продуцентите за поканата. Радвам се, че изживях това приключение и пътешествие“, сподели Влади Михайлов.

ГАЛЕРИЯ: Единадесети епизод на "Маскираният певец" - сезон 3

Единадесетият епизод на „Маскираният певец“ отново развълнува публиката с епични битки на останалите пет маски. Надпреварата започна с музикален дуел между Самураят, Носорогът и Гъбарко, а след това един срещу друг се изправиха Камъкът и Госпожицата. Тази вечер всяка от маските сподели трима от любимите си изпълнители, които трябваше да насочат зрителите и детективите в разгадаването им.

Падна деветата маска в третия сезон на „Маскираният певец“ (ВИДЕО+СНИМКИ)

В шоуто се завърнаха две любими маски от втория сезон – Ангелът и Макаронът. Начало на вечерта постави красивият Ангел с изключително нежната версия на „We Are The World”, а под внушителния костюм се криеше певицата Дивна. В първи сезон на „Маскираният певец“ тя бе в ролята на Пилето, а този път съвсем заблуди Панела. Според звездните детективи ангелските криле бяха разперени от певиците Керана или Роберта.

„Много ми е драго да бъда отново тук в това чудесно шоу, което помага на всеки да избяга от реалността. Напоследък тя не е много цветна, но това шоу става все по-хубаво, по-цветно и по-прекрасно“, призна Дивна за участието си в предаването.

Георги Симеонов – JJ: Маската на Прилепът беше фантастична, но виждах само през едното око

Актрисата и радиоводеща Богдана Трифонова изненада зрителите под маската на Макаронът. „Много ви благодаря! Най-хубавите подаръци, които човек получава, са емоциите и преживяванията. И аз тази вечер получих страхотен подарък“, каза тя за вълнуващото преживяване под маската. Дамите в Панела – Алекс Раева и Марта Вачкова, успяха да я разпознаят, но за AZIS и Владо Пенев тя остана пълна загадка.  

Първата гост-маска е Ангелът, който изпълни We Are The World на USA For Africa. Песента е записана от Майкъл Джексън и Лайнъл Ричи през 1985 г. с продуцент Куинси Джоунс и е изпълнена за пръв път от плеяда от най-известните изпълнители в този момент. Целта била да се съберат средства за помощ на гладуващите деца в Африка. Участват супер звезди като Боб Дилън, Джордж Майкъл, Стиви Уондър, Тина Търнър и много други. Презаписана е отново през 2010 г. след земетресението в Хаити. 

Мария Игнатова: По време на "Маскираният певец" се омъжих и изкарах меден месец в карантина

ПАДНА ОСМАТА МАСКА В ТРЕТИЯ СЕЗОН НА „МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ“ (ВИДЕО+СНИМКИ)

Предположенията на панела са три пъти за Керана и един глас за Роберта. Под маската на Ангелът се оказа Дивна.

В първата тройна битка излизат Самураят, Носорогът и Гъбарко.

Самураят първи щурмува сцената с песента Higher Power на Coldplay. Парчето е пилотен сингъл от деветия студиен албум на Крис Мартин и компания, а премиерата на видеото бе в Космоса чрез видеовръзка с френски астронавт, който разговаря от Международната космическа станция. Според режисьорът Дейв Майерс, работил преди това и с Тейлър Суифт, и Били Айлиш, той се е опитал да визуализира отчуждението, което всички изпитваме, чувствайки се сякаш на друга планета.  

Носорогът избра да изпълни емблематичното парче Chandelier на Sia. През 2014 г. австралийската певица разбива всички музикални класации с хита си Chandelier. Тя е истински творец и гениален текстописец, който създава тотални хитове за много други известни изпълнители като Бионсе, Бритни Спиърс, Кати Пери, Дженифър Лопез, Шакира и много други. Тъй като Сиа започва да се чувства неудобно от нарастващата си слава след невероятния хит Chandelier през 2014 г. тя започва да носи перука във всички видеа, участия на живо и концерти. Черно-бялата перука с голяма панделка се превръща в нейна запазена марка. През 2018 г. Billboard включва видеото в списъка си за най-добрите музикални клипове на XXI век под №18. В него 11 годишната актриса и невероятно добра танцьорка изпълнява своя невероятен танц в пуст апартамент.

Гъбарко демонстрира забележителни вокални способности с песента Super Bass на Nicki Minaj. Парчето е от албума на рапърката Pink Friday от 2011 г., като колежките й Селена Гомес и Тейлър Суифт правят свои кавър версии на песента. Minaj споменава, че песента й е посветена на момчета, които използват тежки бас системи в автомобилите си.

Втората гост маска за вечерта е Макаронът, която се присъединява към шоуто с песента на Yellow Submarine на The Beatles. Култовото парче е записано в края на 68-а година и излиза на 17 януари 1969 г. като саундтрак към филма „Жълтата подводница“. Набира огромна популярност, особено в страните от Източния блок, където британския рок е един от символите на протест и несъгласие с властта. Жълтата подводница претърпява през годините редица кавъри, а мелодията ѝ става част от стотици скандирания и рефрени по всички краища на света. 

Зад маската се криеше прекрасната актриса и радиоводеща Богдана Трифонова.

В предстоящия дуел ще се изправят Госпожицата срещу Камъкът.

Камъкът взриви публиката с хита на Here Without You на 3 Doors Down. Песента е пусната от американската рок група през 2003 г. като трети сингъл от албума Away from the Sun и достига до пето място в класацията на Billboard Hot 100. Фронтменът на бандата признава, че се е вдъхновил за песента от вече бившата си жена и сам обяснява, че в нея се опитва да изрази чувството си при липсата на някой близък човек. Песента добива голяма популярност след началото на войната в Ирак и се превръща в химн на разделените от семействата си военни.

Госпожицата отново плени сърцата на публиката и очарова панела с A Song For You на Donny Hathaway. Песента е написана и записана първоначално от рок певеца и пианист Леон Ръсел за албума му през 1970 г. През следващата година Donny Hathaway презаписва песента като включва струнни и духови аранжименти. През 2018 г. парчето е включено в Grammy Hall of Fame. Кавъри на хита правят Уитни Хюстън, Ейми Уайтхаус, Рей Чарлс, Арета Франклин и Уили Нелсън.

 

Следващата седмица зрителите ще станат свидетели на още впечатляващи битки в „Маскираният певец“. Кой герой от предходен сезон ще се завърне за едно изпълнение? Коя ще е единадесетата маска, която ще бъде свалена? – зрителите ще разберат следващата събота (27-и ноември) от 20:00 ч. по NOVA.

Снимки: NOVA/ Красена Ангелова

Повече информация за „Маскираният певец“ можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто. Припомнете си и най-забавните моменти от миналите сезони на „Маскираният певец“ в канала на предаването във Vbox7.com.