Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Ива продължава да се разкъсва от чувство за вина, че е предала съпруга си, инсталирайки приложението, с което Топал следи неговия телефон, заедно с всичките му входящи, изходящи обаждания и съобщения. Става и по-лошо – Калин вече е наясно, че вероятно с помощта на близък до него човек, е хакнат и телефона му. Отчаяната жена не може да издържи на напрежението и почти е готова да признае, че носи основната вина за случая. Дали ще намери сили наистина да го направи и по какъв начин тя ще се окаже решаващ фактор при дълго подготвяната от Денис и стриктно следена от ГДБОП сделка за остатъка от афганистанския хероин? Как Ива ще повлияе върху развръзката на цялата операция и какъв обрат ще предизвика, без дори сама да го е очаквала?

Калин издирва предателя, хакнал телефона му в „Братя“

Разбрала, че баща й е твърдо решен да я държи строго, за да отреже всякакъв неин досег до наркодилърите, Поли сменя тактиката, осъзнавайки, че нито той ще си промени мнението, нито тя ще постигне свободата си, правейки му напук. Младото момиче се въоръжава с търпение, доколкото й позволяват възможностите, слага прекрасна усмивка на лицето си и започва стратегия да убеди Черкезов, че вече е излязла от най-сериозната криза, затова може да й се има доверие. Съседката, бивш следовател, която е натоварена от Димитър да наглежда дъщеря му през деня, докато той е на работа, се заема с тежката задача истински да помогне на семейството. Гита има опит в овладяването на такива зависимости и никак не й е лесно да повярва в бързата и положителна развръзка на ситуацията. Ще я убеди ли дъщерята на Черкезов или възрастната дама ще разкрие хитрия й план?

Ще преобърне ли Мая хода на събитията в „Братя“?

Симеон не може да спре да мисли за проблемите на Поли и за собствената си вина, че е допуснал тя да влезе в лоша компания и да изпадне в наркозависимост. Момчето се чувства по-зле всеки ден и единственото, което може да му даде известно спокойствие, е намерението да помогне на Поли за изход от ада. Същевременно, гневът у него постоянно се надига и той изпитва нуждата да отмъсти за приятелката си, наказвайки преките виновници за нейното състояние. Какво е намислил Симо, дали планът му може да помогне на зависимото момиче, или ще си остане единствено плод на неговата ярост? И как ще реагира самата Поли на опитите му да повдигне духа й?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.