Вижте темите, оглавяващи класацията на платформата

Какво вълнуваше българите през изминалата 2021-ва година? Класацията е на българската платформа за видеосподеляне VBOX7. Очаквано - новините, свързани с COVID-19 и ваксините, са абсолютен лидер по зрителски интерес. Някои от тях са събрали над 2 милиона гледания.

На челото на класацията място заемат и светските новини. Драматичните признания на Меган Маркъл пред Опра Уинфри за живота ѝ в кралския двор са най-търсените видеа. С подобен резултат е и драматичният мач между Дания - Финландия на Европейското първенство по футбол, когато капитанът на домакините - Кристиан Ериксен, припадна.

Голям интерес има и към българските звезди. Най-популярни са видеата, свързани с Мария Бакалова.

Видеоинформацията, свързана с коронавируса, разпространението му, симптомите, лечението и мутациите държат първото място в Годишната класацията на VBOX7. Всяка новина в платформата на тема коронавирус е преглеждана стотици хиляди пъти.

Над 200 000 гледания има видеоматериалът за мача Дания - Финландия. Тогава, в началото на юни, голямата звезда на Дания Кристиан Ериксен колабира на терена. Светът се впечатли от реакцията на съотборниците му, които се стремяха ужасяващата сцена да не се види от камерите на терена.

Информацията, свързана с ваксините срещу коронавируса и ефекта от тях събира почти три милиона гледанията във VBOX7. Веднага след темата COVID, хората са проявили най-голям интерес към живота на Меган Маркъл в кралския двор, особено след разкритията, които тя направи в интервюто пред Опра Уинфри.

Интерес има и към български популярни личности - видеоматериалите за новините около Мария Бакалова и покойната вече Лорина Камбурова са най-гледаните в българската платформа до момента.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.