Пред полицията излъгал за инцидента

15-годишен младеж е настанен в бургаската болница, след като откраднал автомобил и катастрофирал, но пред полицията излъгал за случая, съобщават от ОДМВР - Бургас, цитирани от Агенция "Фокус". 

На 12 февруари в 20:55 часа в Районното управление на Поморие е получено съобщение за бит и изхвърлен от кола младеж в района на спирката на разклона за село Александрово.

Пристигналият на място полицейски екип намерил 15-годишен криминално проявен младеж от село Тънково, който заявил, че е бит от непознати, придвижващи се с лек автомобил и изхвърлен от купето в района на село Алексадрово.

Полицаите установили, че младежът лъже и , като самият той откраднал колата на съседка от село Тънково и самостоятелно катастрофирал, блъскайки се в крайпътно дърво. Уплашен от раздвоя на събитията, 15-годишния решил да излъже полицейските служители.

Колата е собственост на 64- годишна жена от село Тънково. Открита е по пътя Каблешково - село Александрово. Младежът е с хематом на главата в областта на челот. Настанен е за наблюдение в отделение "Неврохирургия" към УМБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Редактор: Ина Григорова