Коментар на Любомир Стефанов и проф. Росен Стоянов

„Новото правителство продължи да обещава на едро, без обаче да успее да се структурира и да направи приоритизиране на нещата. Приоритетите на правителството са подредени във времева рамка. Нещата обаче не се движат по нея и никой не им търси сметка”. Това коментира политологът Любомир Стефанов в студиото на „Събуди се”.

100 ДНИ УПРАВЛЕНИЕ: Грешките и успехите на кабинета „Петков”

„Те самите губят авторефлекса да се самопроверяват и започват да се взимат насериозно. В политиката рефлексът, че не си безгрешен и това да търсиш постоянно корективи води в правилната посока”, каза още той.

„Може би позитивното от тези 100 дни е фактът, че българският министър-председател е приет по-радушно на всекидневна база в европейските институции. Виждаме как той директно общува без преводач. Представен е по друг начин от своите колеги, което е добър ход. Това обаче не е достатъчно”, смята проф. Росен Стоянов, който е преподавател в НБУ.

Петков: ЕК ще преговаря с "Газпром" от наше име

„В никакъв случай животът ни не е станал по-лек, особено на хората, живеещи извън София. Нещата за тях стават все по-мъгляви и мрачни в перспектива”, добави той.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.