Блясъкът от Холивуд се завръща след две години на пандемия тази вечер веднага след епизода на Hell’s Kitchen

Броени часове преди церемонията по връчване на наградите „Оскар“, Мариян Станков – Мон Дьо разкрива кои ще бъдат звездните гости в студиото, които ще коментират бляскавото събитие.

„Последните часове винаги са най-напрегнати. Дизайнерите подготвят финалните детайли по студиото. Всички кашове, шапки, цялата опаковка – всичко беше изработено много по-рано. Започнахме подготовката на това студио преди няколко месеца. Тази нощ ще имаме ексклузивни неща – Мария Бакалова ще говори специално за NOVA, гримьорката от филма „Очите на Тами Фей“, който се очаква да спечели за грим и прическа. В студиото ще гостуват някои от най-известните хора в България – Луиза Григорова, Владимир Михайлов, режисьора Виктор Божинов, Криси Патрашкова, Мишо Дюзев, Драго Симеонов, Ники Кънчев, с които ще коментираме какво се случва тази нощ“, раказва Мон Дьо.

Специално студио „Треска за Оскари: Блясъкът се завръща“ тази неделя по NOVA

„Предстои напрегната церемония, която се развива в разгара на войната в Украйна. Преди минути Шон Пен даде ексклузивно интервю за американските телевизии, в което каза, че ако тази нощ Академията не даде на украинския президент Володимир Зеленски глас, както самият Зеленски по-рано поиска да говори по време на церемонията, лично той ще се откаже от своя „Оскар“, който получи през 2008-а за филма „Милк“. В него Шон Пен играе Харви Милк – първият гей-политик на САЩ“, допълва той.

Веднага след края на студиото "Треска за Оскари: Блясъкът се завръща“ в 3:00 ч., по филмовия канал KINO NOVA зрителите ще могат да проследят на живо звездната церемония по раздаване на наградите „Оскар“ на американската Академия за кинематографично изкуство.