„Все пак в ежедневието голямото предизвикателство е да си останем човеци“, категоричен е актьорът

„Хареса ми начина на снимане, играта на всички колеги. Имам впечатление как се получават сцените на терен, но е друго да видиш какво става на екрана. Има момент, в който съм си леко странен като се гледам, защото моят герой е много по-различен от мен“, споделя актьорът.

Емил Марков: Героят ми в „Лъжите в нас“ си мисли, че може да върти света

„Работното заглавие на сериала беше „Сеч“ и като метафора не беше никак лошо – за човешките взаимоотношения, които приличат на сеч. Оголени и изострени до крайност, пълни с коварство и лицемерие. Не искам да звуча негативно, но през последните години не ми харесват взаимоотношенията между хората. Оправдания има много – пандемия, политическата ситуация, международните отношения. Но все пак в ежедневието голямото предизвикателство е да си останем човеци. Може да звучи банално, но надеждата ми е в това, че виждам много свестни, чисти откъм минало и натрупвания млади хора, които разсъждават необременени от миналото. Има такива хора, покрай децата си го знам. И покрай децата на мои приятели. В това е надеждата!“, категоричен е Емил Марков.

Сава пред поредна кризисна ситуация в „Лъжите в нас“

За бащиното отношение към сина и към дъщерята

„Когато се роди дъщеря ни, в първия момент си мислехме: „Ние вече имаме опит“. Синът ни вече беше на 7 години. Но още в първите вечери съпругата ми казва: „Ще гасим лампите и ще спим“. А аз й отвърнах: „Чакай, ние не знаем дали ще ни дадат да спим!“ И, разбира се, тя не ни даде да спим. Оттам нататък цялата рутина и знанието ти отиват на кино. Имаме еднакво отношение към сина ни и към дъщеря ни – като дълбочина на взаимоотношенията, като начин на общуване и не сме имали различна родителска политика спрямо тях. Принципните неща в едно възпитание, независимо от пола, са едни и същи“, категоричен е той.

Актуална информация за "Лъжите в нас" може да откриете във Facebook страницата и Instagram акаунта на сериала.

Последвайте NOVA във  Facebook и Instagram.