Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" на 16 април от 16 ч.

Тази събота от 16 ч. в "Офанзива с Любо Огнянов" очаквайте:

Седмицата на политическите трусове. За добрите актьори и слабите режисьори. Говори председателят на Съюза на българските артисти Христо Мутафчиев.
 
Крайнодясната Марин льо Пен с програма за военен съюз с Русия в битката за президент на Франция.
 
Победите на Александър Вучич в Сърбия и Виктор Орбан в Унгария по пътя на руския газ. Анализ от бившия външен министър Надежда Нейнски.
 
Депутатите закриха специализирания съд и прокуратура. Какво ще се промени – адвокат Ина Лулчева.
 
Между обвиненията за бухалка и борбата с мафията. Говори съдията от Специализирания наказателен съд Вилислава Ангелова
 
Между оръжието за Украйна, Северна Македония и БНБ. Скандалите в четворната коалиция през погледа на социолога Първан Симеонов.
 
Защо ГЕРБ поиска оставката на премиера Кирил Петков. Скулпторът Вежди Рашидов.
 
Управление под обсада. Любомир Каримански не успя да се класира за БНБ, а "Продължаваме промяната" се превърна в партия. Зам.-председателят на бюджетната комисия от "Продължаваме промяната" Венко Сабрутев.
 
Докога ще растат цените на храните. Ще бъде ли поставен таван за основните стоки – министърът на земеделието Иван Иванов.
 
Белези от свободата. Специален проект за героите на прохождащата българска демокрация. Александър Праматарски, дългогодишен председател на Демократическата партия.
 
 
Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" тази събота, 16 април, по NOVA NEWS.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitter и Telegram - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.