Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" тази събота, 7 май, по NOVA NEWS

Тази събота от 16 ч. в "Офанзива с Любо Огнянов" очаквайте:

Сблъсъци в София. Да се представиш като български патриот, докато охраняваш Паметника на Съветската армия. Парадоксите на настоящия ден през погледа на социалния антрополог Харалан Александров

Защо президентът Румен Радев видя в решението на парламента за Украйна стъпка за въвличането на България във войната. Докъде ще стигне българския възход – анализаторът Слави Василев

Ще спечели ли Русия от спирането на природния газ за България. Какво остана скрито зад алтернативните доставки на синьо гориво и ще се облагодетелстват ли посредниците. Говори енергийният експерт Христо Казанджиев.  

Коалиция на ръба. За тежките компромиси за Украйна и галопиращата инфлация. Ще ни застигне ли невиждана икономическа криза – анализ от Николай Василев.  

Кой взема важните решения в управляващата коалиция. За червените флагове и белите знамена – говори съпредседателят на Зелено движение Владислав Панев.  

Успя ли БСП да наложи своята визия в кабинета. За червените линии на социалистите – зам.-председателят на парламентарната група на БСП Филип Попов.  

Диагноза на промяната. Поема ли опозицията курс към свалянето на правителството на Кирил Петков. Зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.  

Белези от свободата. Зората на българската демокрация, когато времето на тоталитаризма неумолимо изтича. Говори един от създателите на СДС и Клуба за подкрепа на гласността и преустройството Петко Симеонов.

Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" тази събота, 7 май, по NOVA NEWS.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitter и Telegram - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.