Историята е от Южна Каролина

Жителка на американския регион Мидландс в щата Южна Каролина удари джакпота от лотарията и забогатя поради факта, че не успя да се преустрои колата си в желаната лента поради задръствания, съобщиха местни медии.

Жената разказа, че се е опитала да влезе в желаното платно на магистралата, за да отиде до магазина, но не успяла заради натоварения трафик. Така тя пропуснала десния завой и трябвало да продължи, за да спре близо до друг магазин, откъдето си купила билет за моментална лотария. Билетът обаче се оказа печеливш и донесъл на американка 75 000 долара. "Останах без думи. Показах го на съпруга си и той също не вярваше на очите си“, споделя късметлийката.

Победителката планира да изплати ипотеката на къщата си с получените пари. „Да се отървем от заема ще бъде щастлив ден“, обясни тя.

По-рано стана ясно, че американка, която сгрешила с бутона за лотариен фиш заради грубиян в супермаркета, който минавайки зад гърба й, я блъснал и тя без да иска натиснала погрешен бутон. Той обаче се оказал правилният, защото тя спечелила 1 милион долара. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Източник: БГНЕС