Инициативата е част от форума „Тук-Там Кошер”

И тази година форумът „Тук-Там Кошер” събира успели българи от цял свят. Всеки от тях ще разкаже как се е реализирал в кариерата си. На събитието са поканени и млади хора, които правят, или възнамеряват да направят, първите си стъпки към професионално развитие.

„Независимо дали си млад човек, който тепърва търси своята кариера, или по-опитен човек, който търси да намери бизнес контакт, да научи ново умение, или да изгради връзка с друга организация, за всеки има по нещо. Това е събитие за среща с хора, с идеи, с възможности и вдъхновение”, коментира в студиото на „Социална мрежа” Христо Бояджиев, който е основател на сдружение „Тук-Там” и организатор на събитието.

На форума ще присъстват около петдесетина лектори от сферата на науката, бизнеса, технологичния свят и културата. Благовеста Пугьова е една от тях. Тя се връща в България, след като присъства на едно от събитията. Преди това е възнамерявала да остане в Англия, където е учила.

„В онзи европейски розов свят, всъщност нещата може би са по-добре. Тоест, ако по-талантливите хора се връщат тук, започват да се случват много хубави неща”, разказа Пугьова.

Събитието ще се проведе на 16 септември.

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.