Те са вдъхновени от магията на картите таро

Колекцията парфюми Dolce & Gabbana Anthology е пусната на пазара през 2009 г. Почти всички потребители очакваха те да са много тежки и интензивни, да са подходящи само за специални поводи, но те не са – всички сгрешиха. Очаквайте съвсем скоро ежегодните огромни намаления за черен петък и закупете подаръците за Коледа супер изгодно!

ПАРФЮМИ DOLCE & GABBANA ANTHOLOGY – ВДЪХНОВЕНИ ОТ КАРТИ ТАРО

Парфюмите от новата серия на Dolce & Gabbana - толкова специално звучат имената им - са вдъхновени от магията на картите таро. Не знам дали картите таро ви действат по някакъв начин, но на мен определено ми действат. Запозната съм с картите таро, затова ще се опитам да ви разкажа защо таро и какво общо имат помежду си.

Картите Таро се използват за предсказване на бъдещето. Всяка карта таро има свое значение и е номерирана за по-голяма яснота и магическо тълкуване. Доколкото знам, много хора се плашат когато им гадаят, защото символите върху тях понякога изглеждат страшни и не казват нищо на непросветените. Вероятно ще се уплаша, ако например пред мен се появи карта "Смърт", чиито асоциации са ми непознати. Но както знаем от реалния живот - не всичко е толкова ужасно, колкото изглежда на пръв поглед, и не всички парфюми, които имат толкова смели кампании като например парфюмите от колекцията Dolce & Gabbana Anthology или Burberry Body са подходящи за ежедневна употреба.

ИСТОРИЯ НА ПАРФЮМ DOLCE & GABBANA L´IMPERATRICE 3

Картата, чието значение носи дамски парфюм L´imperatrice 3, е с цифрата 3 и значението ѝ може да се преведе като "владетел", а лицето на кампанията на парфюма е красивия модел Наоми Кембъл.

Картата Таро е под влиянието на богинята Венера. Както Венера така и Владетелката са символ на жените и плодородието. Това са жени, които са мили, грижовни, нежни и имат майчински инстинкт. Те могат да създадат перфектен дом и обичат хубавите парфюми. Но парфюм L'imperatrice 3 не е създаден само за майки и креативни жени. Парфюмът ще зарадва дами с широк спектър от интереси. Ароматът е свеж и отличителен. Основните му съставки са екзотични плодове и розови цветя. Започва с начални акорди на киви и пъпеш. Затова парфюмът е дори леко сладък. Напомня ми на плодов пунш, който носи наслада в най-горещите летни дни. Просто ще ви накара да се усмихнете. С парфюма ще очаровате всеки мъж и то без думи.

Розовата циклама е доминираща нотка, но за да не я изгубите толкова скоро, мускусът в основата ще се погрижи за това.

Aко копнеете за романтика, това е отличен аромат. С парфюм L'imperatrice 3 можете да постигнете успехи във всеки аспект. Това е предимно дневен аромат – свеж, флорален, акватичен, който ще ви накара да заблестите по всяко време и при всякакви обстоятелства.