Коя е Елена Харалампиева и с какво провокира аудиторията си

Тя е на 27 години и е учител по английски език. Казва се Елена Харалампиева и има над 200 000 последователи в социалните мрежи. Някои потребители в мрежата казват, че външният ѝ вид е доста провокативен за един учител.

„Вече седма година съм преподавател по английски език. Давам онлайн частни уроци. Освен това, през последната година започнах да пътувам много и да участвам в обучения и като лектор, и като организатор”, казва Елена.

Тя се фокусира върху теми, свързани с равенството на половете, LGBT общността и екологичния начин на живот. „Всичко започна, когато дойде пандемията и вече нямах такава възможност да съм по-креативна в преподавателския подход”, разказва учителят.

Елена започва да качва видеа в TikTok, които предизвикват голям интерес. „Изведнъж избухнаха. Една сутрин моите ученици започнаха да ми пишат. Видях 2 000 последователи, натрупани за една нощ”, обяснява Харалампиева.

За стила си казва: „Изразявам го в личния си живот, но когато съм с ученици, съм облечена по доста по-официален и подходящ начин”.

Още гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.