„Възхитена съм от неговото поведение и от силната му психика“, сподели тя.

Миналият петък Веселина напусна най-екстремното риалити след оспорвана битка. В интервю за „На кафе“ тя сподели каква е равносметката й от представянето й на Арената, какво е отношението към съплеменниците й и как възприема коментарите по свой адрес.

„Причината 90% от останалите участници в риалитито да се смеят бях аз. И обратното в процентно съотношение. Всички много се забавлявахме, наистина. Влязох и доказах това, което исках. Най-голямото ми постижение беше, че в игрите на Арената по време на снимачния период, не се сбих с никого. Положих големи усилия и голямо стопиране на вътрешните си пориви и мисля, че се получи. Доволна съм от себе си“, споделя Веселина.

Веселина от „Игри на волята: България“: Битките със самия себе си са най-ужасяващи

За подготовката за „Игри на волята: България“

„Нямах никакво време, за да се подготвя за игрите. Разчитах на това, което правя за себе си по принцип. Плувам, понякога тичам и тренирам във фитнеса. Но не съм правила специална подготовка. Опитах се да се настроя, че ще има моменти, в които ще трябва да се лиша от много неща. Липсата на храна не е проблем за мен. Храня се предимно нощем. Но това не беше най-лошото. След петия ден глад привикваш. Имам претенции, че волята ми е нечовешка. Реших, че ако изиграя „Игри на волята: България“ и никой не разбере какво чувствам 24 часа в денонощието, значи съм желязна.“

„Готов за победа” – книгата на хитовото риалити „Игри на волята: България“ с ексклузивно представяне

За избора на Георги и неговото лично предимство

„Като първо впечатление от племето, бих казала, че страшно ми харесаха. Колкото до реакцията на Георги, виждайки как всички го аплодират, се разсмях. През цялото време очаквах някой да стане и да го попита: „Ти сериозно ли?“. Но никой не го направи… Смятам, че Звезди е страхотен човек. Станахме си доста близки. Тя е изключително емоционална и чувствителна, което не й помагаше в игрите. Мислеше дълго без да взима решения, променяше си мнението в последния момент. Но тя беше любимата ми жена от тези, с които се запознах. И го казвам съвсем отговорно. Зори е много инато и сладко човече, с много големи претенции. За което има моите адмирации. Поскъса ми нервите, но Зори си е Зори. Елица и Алекса са абсолютно различни. Единственото общо като черти са претенциите в сферата на спорта. И двамата са най-добрите и мачкат наред. При Ели видях голямо разногласие между същността й на жена и спортната й същност. Тя плака два дни без да спре. Което ме притесни. Почувствах се много неудобно от нейната реакция. Но притеснението ми мина бързо. Алекса е много готино момче, със страхотно чувство за хумор. С него се смяхме страшно много. С много добри впечатления от него съм. Не очаквах момиче като Елица да е негово допълнение. Той е изключителен стратег. Гената е изключително уравновесен. Не мога да повярвам, че в днешно време има такива хора. Възхитена съм от неговото поведение и от силната му психика. Не го видях да агресира нито един път. Възхищавах му се и определено това беше човекът в племето на Непобедимите, който имаше лидерски качества. Колкото и някои от нас да се дърпаха и да не бяха съгласни, в крайна сметка всички го слушахме“, разказва Веселина.

Чакалов: В „Игри на волята: България“ бях да играя и не бих подарил победата на никого

„Първото нещо, което направих след като излязох от предаването, бе да се обадя на дъщеря си. След това звъннах на мама. Първите 300 коментара, които изчетох за себе си, ми преобърнаха захапката. Докато четях, много се ядосах. Пишеха грандиозни простотии. В един момент една моя бивша колежка ме защити. Пита ги дали ме познават и им написа, че повечето не могат да ми стъпят и на малкия пръст. Почувствах се много добре и й благодарих. Била съм и доста по-млада, когато са ме коментирали. Коментарите продължават и сега“, категорична е тя.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.