Отборният дух на Супергероите им спечели ключа от Резиденцията

Тежко състезание с колесници реши кои територии ще обитават Непобедими, Безстрашни и Супергерои през настоящата седмица в “Игри на волята: България”. Въпреки своята начална преднина, Безстрашните се забавиха в строенето на човешка кула и хвърлянето на ринг, което ги остави на последното трето място. Това е първа загуба на териториална битка за жълтите, които ще се запознаят с несретите на Дивата река.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 4 на 10 октомври

Супергероите се движеха с огромна преднина пред останалите, а Касим и Фейгин се доказаха пред съотборниците си, подреждайки звездата на Галилей безупречно, което им спечели желания ключ от Резиденцията. Въпреки своето забавяне в началото на битката, Непобедимите успяха да наваксат в темпото си, което ги класира на второто място. Мирослава се реваншира на племето си, а тандемът им с Генчо подреди финалната загадка преди Безстрашните да са достигнали до нея.

Веселина от „Игри на волята: България“: В племето на Непобедимите лидер е Гената

Състезателите и в трите племена осъзнаха, че играта навлиза в нов етап, в който никой не е в безопасност. Завръщането на Филип при Безстрашните породи смесени реакции, а посланието на Веселина към Непобедимите предизвика размяна на тежки думи между Звезделина и Зорница. Преди да излязат на Арената, Виктория и Мани загърбиха различията си, за да планират кого искат да оставят в племето занапред. Изборът на капитан се оказа повратната точка в техните преговори, от която зависеше дали коалициите им ще се обединят, или ще продължат своята война.

„Готов за победа” – книгата на хитовото риалити „Игри на волята: България“ с ексклузивно представяне

Мани реши да пази собствения си гръб, подкрепяйки кандидатурата на Алекса, който беше избран  почти единодушно от Супергероите. Знамето на Безстрашните издигна един от най-успешните им капитани до момента - Валери, като това решение разклати женската коалиция, а Джаферович и Михаела се обърнаха една срещу друга. Труден се оказа изборът и за Непобедимите, които повериха отговорността на Зорница с цената на спокойствието в племето.

Веселина от „Игри на волята: България“: Битките със самия себе си са най-ужасяващи

В каква битка ще се изправят тримата капитани на Арената? Как ще променят съдбата на своите племена? За кого това ще бъде последен ден в състезанието? На какви неочаквани обрати ще станем свидетели? Елиминационна капитанска битка тази вечер от 21:00 ч. само по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.