Изяснява се самоличността на извършителитe

Пловдивската полиция извършва проверка на сбиване между ученици от професионална гимназия в града. Грозната картина се е разиграла до оградата на Професионална гимназия по транспорт „Гоце Делчев” в Пловдив.

Конфликтът е започнал в класната стая, а сбиването се е случило в голямото междучасие. То е записано на любителско видео. 18-годишният Георги е един от свидетелите на побоя.

„Това момче, което е набитото, е отправило закани, че ще ги вкарва в багажника и ще ги бие. След това са се срещнали тук”, разказа Георги Георгиев.

Внук преби 85-годишната си баба във Вършец

Осмокласникът е бил бит от ученици в 11 клас пред погледите на техни приятели.

„Той започнал пак да обижда и такива неща. И едно момче, което не го познавам и не е това училище, му удари един крак и след това стана боя. Момчето падна долу на земята. Дойде учителка да ги разтърве. Момчето беше с кръв и отворена устна”, разказа Георги Георгиев.

По данни на родителите, младежът е без сериозни наранявания. Прегледан е в болница и изписан от там.

Mлади мъже пребиха до смърт човек на улицата в Добрич

„Учениците са разтървани от преподавател и за разправията са уведомени класният ръководител и педагогическият съветник”, каза д-р Георги Чумов,  зам.-директор на ПГ по транспорт.

Самоличността на извършителите на побоя се изяснява.

От полицията извършват проверка на сбиване между ученици. С младежите ще се занимават и от Детска педагогическа стая.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.