Бабикян каза, че нападките срещу бившия шеф на кабинета са "пошлост"

Пиар експертът и бивш депутат Арман Бабикян и политологът Стойчо Стойчев коментираха нападките срещу бившия шеф на кабинета. Бабикян заяви, че границите са минати отдавна и че за жена не се говори по такъв начин. Той каза, че изпълнението не е сатира, а „пошлост“. По думите на Бабикян видеото за бившия шеф на кабинета не е героизъм.

Стойчев заяви, че това не е прецедент за този авторски колектив. „Затвърждава се максимата, че веднъж – простено, втори път – простено, става практика“, каза той. Стойчев допълни, че такива действия срещу жена-политик „същите хора са правили същите неща“. „Може би тогава не е имало такъв тип реакция, защото не са били със степента на популярност на сегашния обект на такъв тип кампания“, допълни той.

Стойчев каза: „Партиите и президента са се разбрали още ноември месец за това, че отиват към предсрочни избори. Връчването на втория мандат след Нова година показа това. Разтягането на връчването на мандатите показа, че от Президентството така са направили тайминга, че изборите да бъдат изместени през пролетта. Най-вероятно те ще бъдат средата на март.“ Бабикян е на мнение, че повтарянето на избори не носи нищо.

Целия разговор гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.