Наскоро ѝ предстои премиера с участието на Захари Бахаров и под режисурата на Явор Гърдев - "Това не го казвай"

За забранените разговори между нас, но и за това, с което се замеряме безпощадно. За ролите, кое е скъпо и кое евтино, за хубавото, което си струва – На Фокус е актрисата Теодора Духовникова.

"Социалните мрежи носят измамното чувство, че ако аз посоча лошото, съм добър. Ако посоча грозното, съм красив, ако посоча неморалното, съм много морален. Това не е сигурно, просто вътрешно чувство, което е като хубаво миришещ крем, но ние не изглеждаме както си представяме", заяви тя.

Наскоро ѝ предстои премиера с участието на Захари Бахаров и под режисурата на Явор Гърдев - "Това не го казвай". "Ние не созъанваме, че има много неща, които ни казват да не споменаваме, всеки един от нас се е обградил от "червени" линии, ако някой ги настъпи, гърмят "гранати", каза Духовникова.

Теодора Духовникова, Марта Вачкова и Владо Пенев заедно на море (СНИМКИ)

Споделя, че все по-често се автоцензурира. "Никъде не е записано, че артистите трябва да говорят по обществени теми, аз обаче често го правя, не се страхувам, но след това имах главоболия. Социалните мрежи усещам като гумена стая, където са раздадени чукове, с които блъскаме. Получава се словесен фитнес, където като попсуваш, или се покажеш по-разбиращ, ти олеква. Замеряме се с думи, а от тях могат да се случат неприятни неща. Чувството да кажеш истината дава опиянение, измамно чувство, че си по-благороден от другите", коментира актрисата.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.