Вижте специалните оферти

Веднага след европейската премиера на новите смартфони на Huawei – лидерът в мобилната фотография P60 Pro, и бележещият нова стъпка в развитието на леките, тънки и удобни сгъваеми флагмани с голям екран – Mate X3, българските потребители имат шанса да закупят всеки от тях в комплект със смарт часовника Huawei Watch GT 3 Active (46mm) на препоръчителни цени съответно 2349 и 4299 лв, или със съответните абонаментни планове на мобилните оператори. Офертата е валидна от 9 до 21 май 2023 г. включително.

Huawei P60 Pro в България

Новият представител на емблематичната фотографска серия P – Huawei P60 Pro, се предлага на българския пазар в два уникални цвята. Класическото черно този път е решено в пясъчен мат, който излъчва висока класа и не оставя пръстови отпечатъци. За по-авангардните вкусове идва предложението Rococo Pearl, с перлена текстура, получена по иновативен производствен процес, базиран на естествен минерален прах. Той създава жилки и нюанси, чиято комбинация е различна за всяко едно устройство. С Rococo Pearl всеки от вас буквално ще притежава уникален смартфон.

Отличителният дизайн се вижда и в разположението на камерния масив, наречен Eye of Light, с основната камера в средата и телефото и широкоъгълната под и над нея. Основната Ultra Lighting Camera се характеризира с много висока светлочувствителност, автоматично регулируема физическа бленда F1.4-F4.0 и RYYB SuperSensing сензор, което осигурява невероятни снимки с ултрависок динамичен диапазон при вскакви условия, включително нощни, и в ососбено красивите периди на смяна на деня и нощта – изгрев и залез, зазоряване и здрач. Когато към това се прибави и революционният пробив в телефото фотографията с нощно виждане в лицето на бленда F2.1 в перископната телефото камера, получавате една невероятно мощна мобилна камера, неподвластна на разстоянията и светлинните условия.

И двата цветови варианта на Huawei P60 Pro идват със свръхустойчия диспей с ексклузивното за бранда Kunlun Glass покритие, познато от оранжевия кожен Mate 50 Pro. Моделът е с IP68 устойчивост на прах и вода, 4815mAh батерия и поддръжка на 88W HUAWEI Super Charge.

Освен с изключителна устойчивост на изпускане, дисплеят на Huawei P60 Pro се характеризира и с изключително цветопредаване и е пърият в света смартфон с два TÜV Rheinland Color Accuracy Dual сертификата, за точност на цветовете и прецизна цветна проекция.

Huawei P60 Pro, както и Huawei Mate X3 са базирани на третия по големина магазин за мобилни приложения в света, AppGallery. Бързо растящата колекция от глобални и локални приложения там се разделени в 18 висококачествени и богати категории, включително навигация и транспорт, новини, социални медии, финанси, развлечения и други. Съществено място заемат приложенията на българските банки, мобилни оператори, развлекателно съдържание, платформи за пазаруване и много други.

Huawei Mate X3 в България

В България се предлага версията Dark Green Vegan Leather на Huawei Mate X3. Материалите и технологиите, използвани в новия флагман, поставят нов стандарт за това колко лек, тънък и надежден може да бъде един сгъваем смартфон.

Huawei X3 е с тегло 239 гр[1] и удивителна дебелина от 11,08 мм[2] в сгънато състояние и 5,3 мм[3] в разгънато състояние, с най-тънкия Type-C компонент в индустрията и IPX8[4] рейтинг за водоустойчивост. Той използва още многоизмерна панта от ново поколение, която е лека, издръжлива и разполага със стабилен Flex-Stop. Оборудван е с 6.4-инчов[5] 3D OLED външен екран и 7,85-инчов[6] сгъваем OLED вътрешен екран, като и двата поддържат ултрависока разделителна способност и 426 PPI плътност на пикселите. Висококачествените дисплеи го правят и първия сгъваем смартфон с два TÜV Rheinland сертификата[7] (за точност на цветовете и прецизна цветна проекция). Нещо повече, външният екран е оборудван с вече емблематичното Kunlun Glass покритие, а вътрешният възприема изцяло нова композитна структура, в която се използват първите устойчиви на удар ненютонови флуидни материали. Изключителната устойчивост на устройството му носи и първите двойни петзвездни сертификати от SGS в Швейцария[8], за своя издръжлив външен екран от Kunlun стъкло и устойчив на удар сгъваем вътрешен екран.

Mate X3 идва още с мощна батерия от 4800 mAh и графенова охладителна система с кръстосани панти за по-добро разсейване на топлината. Сгъваемият флагман не прави компромиси и с камерата. Тя е базирана на технологията Ultra Vision XMAGE, с 50 MP Ultra Vision основна камера, 13 MP ултраширокоъгълна камера и 12 MP перископна телефото камера, която поддържа 5x оптично увеличение и 50x цифрово увеличение. Основната камера и телеобективът на HUAWEI Mate X3 идват с високо светлочувствителния RYYB сензор, който генерира живи изображения, дори в слабо осветена среда.

Huawei Watch GT 3 Active в комплекта до 21 май 2023

Huawei Watch GT 3 Active (46mm) с черна каишка от флуороеластомер предлага до 14 дни живот на батерията, Bluetooth обаждания, целодневно следене на пулс, стрес и кислородно насищане на кръвта, мониторинг на съня, двулентов и петсисемен GNSS, над 100 тренировъчни режима, и съвместимост с Android и iOS.

Цени и наличности

Считано от 9 до 21 май 2023 г. включително, HUAWEI P60 Pro ще се предлага за предварителна поръчка в комплект с HUAWEI Watch GT 3 Active (46мм) на препоръчителна цена от 2349 лв. в А1, Виваком, Yettel, Технополис, Техномаркет, Зора и избрани партньори на дистрибутора Polycomp.

Считано от 9 до 21 май 2023 г. включително, HUAWEI Mate X3 ще се предлага за предварителна поръчка в комплект с HUAWEI Watch GT 3 Active (46mm) на препоръчителна цена от 4299 лв. в А1, Виваком, Yettel, Технополис и Зора и избрани партньори на дистрибутора Polycomp.

###

За AppGallery

AppGallery е официалната платформа за разпространение на приложения за устройства на HUAWEI, която се гордее с колекция от 18 категории приложения, включващи първокласно съдържание, курирано в световен мащаб. Той гарантира, че приложенията могат да се използват безпроблемно на смарт устройства във всички сценарии навсякъде и по всяко време, без да се прави компромис със сигурността.

Като една от първите 3 глобални платформи за разпространение на приложения, AppGallery предлага голямо разнообразие от глобални и локални приложения в категории, включително навигация и транспорт, новини, социални медии, финанси, развлечения и други. AppGallery се предлага в повече от 170 държави и региони с над 580 милиона глобални активни месечни потребители и 6 милиона регистрирани разработчици.

За Huawei Consumer Business Group

Продуктите и услугите на Huawei се предлагат в повече от 170 страни и са използвани от 1/3 от световното население. Компанията разполага с 15 изследователски центъра на територията на САЩ, Германия, Швеция, Русия, Индия и Китай. Huawei Consumer BG е едно от трите бизнес звена на бранда и осъществява дейност в областта на мобилните телефони, компютрите и таблетите, преносимите и софтуерните устройства и др Глобалната мрежа на Huawei е изградена на основата на почти 30-годишен опит в телекомуникационната индустрия, като нейната цел е да предоставя най-актуалните технологични иновации на потребителите по света. За повече информация посетете: https://consumer.huawei.com/bg/

За най-актуалната информация, свързана с Huawei Consumer Business Group България, последвайте ни във:

Facebook: facebook.com/HuaweimobileBG/

Twitter: twitter.com/HuaweiMobileBG

YouTube: Huawei Mobile BG

Instagram: instagram.com/huaweimobilebg/

За повече информация посетете: https://consumer.huawei.com/bg/

[1] Версията с веган кожа тежи приблизително 239 гр, Теглото на продукта включва батерията, но не включва външното защитно фолио на екрана или вътрешния повърхностен слой на екрана. Действителното тегло на продукта може да варира в зависимост от конфигурацията на продукта, производствения процес и метода на измерване.

[2] Измерването на дебелината е на телефона, когато е сгънат, и не включва рамката на екрана или издатината на камерата. Действителните размери на продукта може да варират в зависимост от конфигурацията на продукта, производствения процес и метода на измерване.

[3] Сгъваемият голям екран се отнася до сгъваемия телефон със 7,5-инчов или по-голям дисплей. Сред всички предлагащи се в търговската мрежа сгъваеми смартфони до 23 март 2023 г.

[4] HUAWEI Mate X3 е класифициран като IPX8 за устойчивост на пръски и вода съгласно IEC стандарт 60529 и е тестван при контролирани лабораторни условия. Устойчивостта на пръски и вода не са постоянни условия и устойчивостта може да намалее с времето при нормална употреба. Не зареждайте телефона, когато е мокър или във влажна среда. Обърнете се към ръководството за инструкции за почистване и сушене. Потапянето в течност и произтичащата от това повреда не се покриват от гаранцията. Рейтингът IPX8 означава, че въз основа на определени дефинирани тестови условия, устройството е защитено срещу вредно навлизане на статична вода на дълбочина до 1,5 метра, за до 30 минути, като междувременно температурната разлика между водата и устройството не е повече от 5 ℃.

[5] Дължината на диагонала на външния екран е 6,4 инча, а дължината на диагонала на вътрешния екран е 7,85 инча, когато всеки се измерва като стандартен правоъгълник, а не като форма със заоблени ъгли, виждана и на двата дисплея (действителната зрителна площ е малко по-малка).

[6] Дължината на диагонала на външния екран е 6,4 инча, а дължината на диагонала на вътрешния екран е 7,85 инча, когато всеки се измерва като стандартен правоъгълник, а не като форма със заоблени ъгли, виждана и на двата дисплея (действителната зрителна площ е малко по-малка).

[7] Сертификатите се отнасят до сертификатите TÜV Rheinland за точност на цветовете и прецизна цветна проекция. Сред всички налични в търговската мрежа сгъваеми смартфони до 23 март 2023 г.

[8] Двойните петзвездни сертификати на SGS в Швейцария се отнасят за петзвездния сертификат за устойчивост на падане  за външния екран с Kunlun стъкло и петзвездния сертификат за устойчивост на удар за вътрешния екран. Въз основа на резултати от лабораторни тестове на HUAWEI. Тъй като телефонът съдържа прецизни компоненти, моля, внимавайте да не удряте или изпускате телефона, докато го използвате.