Парчето е снимано в слънчев Тайланд

„Чакам този момент от толкова време, че не мога да повярвам, че се случва. Искам да благодаря на всички хора, които ми помогнаха да повярвам в себе си и бяха част от този проект. Бях с трима приятели в Тайланд. Съвместявахме работата с почивка. Просто ги попитах дали имат желание да ми помогнат. Момчето, на което бяхме на гости, се казва Деян Фрейзър. Той има камера и на него дължа всички тези прекрасни кадри в клипа. Те са напълно натурални. Аз съм без грим, на плаж сме, пътуваме… Исках да предам истинската емоция от едно незабравимо пътешествие“, разказва Мирела и допълва, че е автор на текста към песента.

Ралица Паскалева: Склонна съм да направя голяма трансформация

„Ако зрителите си пуснат парчето в моя канал в YouTube и се заслушат, ще видят, че това е моята лична история, в която разказвам какво ми се случи след едно голямо приключение в „Игри на волята“. По онова време бях в една мини-дупка. Не ми помагаше да споделям с близките си хора. Имах нужда да излея емоцията си в музика. Запознах се с Павел, който каза, че го вдъхновявам. Разказах му историята си и какво искам да предам на публиката с нея. Още на следващият ден той се обади и сподели, че има „нещо за мен“. Безкрайно му благодаря за всичко. Той каза: „Текстът го имаш. Просто седни и го напиши. Седнах в студиото до него и започнах. И той сякаш се написа сам. В текста има закодирани послания. Публиката ще го разтълкува по свой начин. Чувствам се пораснала след това, което ми се случи в „Игри на волята“. Научих много за отношенията между хората. Чувствам се силна и способна сама да се справя с трудностите в живота“, споделя Мирела и признава, че иска да има следващо парче. „Имах муза и стана много лесно. Вече имам идея, но ще я реализирам по-натам. Надявам се хората да усетят емоцията и да успея да я предам с видеоклипа, с гласа и с думите си.“

Михаела от „Игри на волята: България“ търси най-добрите кандидатки за новия сезон

„Аз обичам точно такъв тип музика и като отправна точка следвах примера на Риана. Тя е моят идол. Имам я на плакат в стаята си и страшно много й се възхищавам“, категорична е Мирела.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.