Вижте какви са тенденциите

Обувките и лятото имат специално  отредено място в гардероба, кредитната карта и сърцето на всяка представителка на нежния пол. И, ако към всеки друг елемент от гардеробния арсенал са склонни да направят компромис, то към летните обувки дамите са безпардонно взискателни. Защо ли? Защото обувките са не само основен способ за изразяване на личния стил, но и защото лятото е онова дългоочаквано време от годината, в което се сбъдват  мечти и събират най-топлите спомени. 

Както вероятно се досещате, днешните ни главни герои са летните дамски обувки и най-добрите тенденции, на които да обърнете внимание, така че да изживеете по един стилен и неповторим начин сезона.

Кои са водещите тенденции при дамските обувки за лятото?

И този сезон дизайнерите са изключително благосклонни към дамите, като на пиедестал са издигнати комфортът и стила. Ето 5 от водещи модела дамски обувки, с които си заслужава да се сдобиете:

Сандали тип джапанка: Какво е лято без сандали? Същото като танц без музика! А най-актуалните за летния сезон са моделите сандали с каишка между пръстите, които със сигурност ще бъдат високо оценени от любителките на минималистичния стил;

Обувки на платформа: Завърнали се от края на 90-те години, обувките на платформа за летния сезон ще бъдат истински хит. Освен, че ще добавят сантиметри самочувствие към визията, чехлите на платформа се очертават да бъдат звездните решения на лятото;

Летни кецове и маратонки: За огромно щастие на ценителките на комфортния ежедневен стил, сникърсите и маратонките са отново сред водещият тенденции за сезона. Дали ще изберете класически бели кецове или цветни маратонки, комфортът и модерната визия са ви гарантирани. Ако се чудите къде може да намерите актуални издания, то широка гама от дамски обувки в Obuvki може да бъде открита с обещание да покрие изискванията ви относно тенденции за сезона;

Балеринки: Любимите обувки на момичетата с романтичен стил – балеринките, също са сред водещите модели за сезона, особено изданията със заострени върхове. Несъмнено това са едни от най-удобните обувки, за това поне един чифт не би бил излишен в гардероба;

Металически обувки: Златисти и сребристи обувки, сандали с металически отблясъци, обувки на ток със скъпоценни камъни ще властват през новия сезон, за да добавят доза шик, превръщайки се в основен акцент на визиите.

Летни дамски обувки – какви да изберем?

Изборът на дамски летни обувки трябва да бъде съобразен с критериите като комфорт и надеждност. През горещите летни дни, най-доброто, което може да изберете за краката си, са дамски обувки произведени от висококачествени материали и специални технологии, които ще осигурят добра вентилация, осигурявайки ви нужните удобство и комфорт. Когато търсите дамски летни обувки, специалистите препоръчват да обърнете внимание на размера, защото идеалните обувки за топлия сезон трябва да бъдат с правилно прилягане.

За да се чувствате максимално стилно и уверено във визията си, стилистите препоръчват изборът ви летни обувки да бъде съобразен с наличния ви гардеробен арсенал и и разбира се повода. И тъй като лятото е динамичен сезон, а стилните обувки си подхождат с класни аксесоари, то за завършеност на визията може да добавите красиво портмоне, с което да се откроите.

В Obuvki.bg ще намерите богата гама с най-актуалните модели дамски обувки за лятото, които ще ви впечатлят не само със стил и дизайн, но и с високо ниво на комфорт и надеждност.