Кои стилове са най-модерни тази година?

Плажният сезон е по-близо с всеки изминат ден. Затова си струва да се подготвите още сега за дългоочакваната почивка. Добре подбраното облекло не само ще ви осигури комфорт, но и ще повиши самочувствието ви. Същото важи и за банските костюми. Днес всеки може да намери модели, които най-добре отговарят на неговите нужди и фигура.

Кои стилове бански костюми са най-модерни тази година?

Повечето хора вече са резервирали летните си почивки, но дори и тези, които сега решават къде да отидат, не са изостанали много. Сега е моментът да се подготвите за тазгодишната си ваканция със стилни и удобни дрехи и аксесоари. Задължително си подгответе няколко долнища и горнища на бански, които можете да съчетавате и редувате. Класически долнища, бански с висока талия, боксерки или шорти - просто изберете според вкуса си. Всички те не само предлагат комфортно усещане благодарение на материята си, но и са изключително лесни за сушене.

Тази година модерни са банските с флорални мотиви, декоративни ленти, както и едноцветните модели в свежи ярки цветове. От друга страна няма да сгрешите и с изискан черно-бял бански. Животинските мотиви не остават на заден план и тази година, така че спокойно можете да заложите на бански костюм в стилен зебров или леопардов принт. Много тренди са и банските с металически отблясъци или големи метални елементи.

Жените с пищни форми не трябва да се отказват от стилната визия

Добре подбраното облекло не само ви осигурява удобство, но и подчертава предимствата ви. То може значително да повиши самочувствието. Банските костюми владеят същата магия! Благодарение на широката гама от цели бански, на пазара се предлагат цветове, които са особено благоприятни за по-пълното тяло, и за щастие не само в класическо черно. Много хора си купуват черни бански костюми, защото смятат, че това е единственият нюанс, който ги кара да изглеждат по-слаби. Но един качествен цветен модел може да направи чудеса, дори за тези с не толкова безупречна фигура. Оформящите модели дават шанс на тези, които имат малко повече килограми тук-там и искат оптически да вталят коремчето, или на тези, които се нуждаят от допълнителна подкрепа заради по-големия си бюст, да изглеждат по най-добрия начин на плажа.

Каква трябва да бъде материята на банския?

Материалът, от който са изработени банските костюми, е специална синтетична тъкан (например полиамид), предназначена специално за бански костюми. Тя е разработена след дългогодишни проучвания и тестове. Благодарение на специалната изработка, банските съхнат бързо и лесно, и имат висока устойчивост на UV лъчи и хлор. В отговор на потребителското търсене всяка година производителите измислят все по-красиви цветове и модели - с безброй варианти, които отговарят на различни нужди и форми на тялото.

Проветете наличните си бански преди почивката

Когато се подготвяте за семейна почивка, е важно да прегледате старите си бански и да проверите дали те са в добро състояние. Обърнете внимание на цветовете, шевовете и връзките им. Не забравяйте и мъжките бански на любимия. Те може да са се отпуснали или пък да са поотеснели в случай, че партньорът ви е наддал някой друг килограм. Децата растат бързо, така че невинаги е гарантирано, че банските костюми, които сте купили миналата година, ще бъдат с подходящ размер тази година. В допълнение към банските костюми, разнообразието от плажни облекла също е съществена част, тъй като не всеки има идеална фигура, която би искал да демонстрира. Те също така могат да ви предпазят от слънцето. Добре е в куфара да има по един бански за смяна за всеки член на семейството.

Актуални модели бански костюми за всеки член от семейството ще откриете на astratex.bg