По думите му ПП искат да си направят собствена държава

Когато Кирил Петков си правеше ала-бала с президента, той се усети и каза, че са шарлатани. Когато го направи с ГЕРБ, те се опитват да обяснят, че само замразяват, не прекратяват преговорите и чакат някой да им каже "извинявай, мило другарче, вече няма да правя така". Трябваше да ги прекратят. Мисля, че след записите, с които става ясно, че искат собствена законодателна и изпълнителна власт, си правят собствена държава. Това каза за "Офанзива" бившият министър на околната среда Емил Димитров. 

"Още в началото  казах на Мария Габриел, че ще получи три "не"-та - няма да бъде еврокомисар, няма да бъде премиер и няма да има собствен кабинет. Каквото и да обещаят от ПП, няма да го изпълнят", смята той. 

Димитров коментира и убийството на Къро. "Всяко нещо по света е пречка за съставяне на кабинет. Къро е човек от миналото, той е бил с добри доходи. Бившата му съпруга и един от служителите му са направили хубав бизнес на границата му, евентуално, ако те го виждат като пречка, може да са го поръчали. Предполагам, че Къро е оставил пари и завещание, за да отговори, ако му се случи нещо. Може и да са местни южноафрикански истории. Ако има българско участие, някой тук ще пострада", коментира той. 

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.