Младежът оставил бележка на съквартиранта си

24-годишен мъж от Пловдив изчезна внезапно. Станислав Станчев е в неизвестност вече трети ден, а приятели и роднини го издирват, но няма и следа от него.

Станислав Станчев живеел на квартира с негов приятел. От три месеца бил безработен. В събота сутринта оставил бележка, личните си документи и дрехи в квартирата, и от тогава следите му се губят. Съдържанието на написаното от Станислав гласяло: "Тръгвам си! Благодаря за всичко!". 

„Разбрах, че е изчезнал в събота. Оставил ми е бележка в 6:45 ч., в която пише, че просто си тръгва. Няма други подробности. Оставил съм бележката в полицията”, каза в ефира на „Здравей, България” съквартирантът на изчезналия млад мъж - Теодор.

По думите му Станислав е оставил в квартирата личните си документи и дрехите си. „Взел е със себе си само телефона си”, посочва Теодор.

Приятели на изчезналия млад мъж бързо се организирали да го търсят и призовават всички, които разполагат с информация, да се обадят в МВР. Предполага се, че 24-годишният Станчев е облечен с черен спортен екип.

Още по темата гледайте във видеото.