Според него предложеният Бюджет за 2024 г. е изключително балансиран

На всички стана ясно, че няма начин как за три дни рафинерията (в Бургас) да промени начина си на работа – трябва технологично време, за да няма и шок на пазара. Нужно е време, това може да стане в началото на март 2024 г. Неясен остана въпросът защо се определя срок от три дни – някои казват, че се цели свалянето на цената на Рафинерията, други – че има готови фирми, които да внасят горива, ако тук има криза. Това заяви депутатът Йордан Терзийски от „Продължаваме Промяната” в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA NEWS.

Румен Гечев: Влакът се кара от ДПС, режисьор е ГЕРБ и изпълнители са артистите от ПП-ДБ

Според него предложеният Бюджет за 2024 г. е изключително балансиран. „Има 1 млрд. лева за общините, общините са доволни от този факт”, каза Терзийски. Той видя като положителен знак и последователната политика.

Николай Василев: Продължавам да съм най-големият критик на този бюджет

Относно исканата оставка на вътрешния министър Калин Стоянов и подкрепата за оставането на поста му от страна на ГЕРБ, той обясни, че ако той остане на поста, ще е ясно кой носи отговорност. „Редно е да се понесе политическа отговорност, поискали сме оставка”, допълни Терзийски.

Целия разговор гледайте във видеото.