Стилистката в откровено интервю пред Мариян Станков - Мон Дьо

От дете тя е бунтар, който трудно се побира в рамки и категории. Тази неделя пред Мариян Станков - Мон Дьо в откровено интервю застана Кремена Халваджиян. Жена пълна истории, чийто първи език е стилът. Присъствието ѝ винаги е шокирало, вдъхновявало и стимулирало публичния ни живот.  В това интервю обичайните въпроси за това какво е да си жената до най-успешния български телевизионен продуцент ги няма. Кремена е много повече и никога това не е било определящо за ролята ѝ в бизнеса им.

Пред Мон Дьо тя споделя, че е „един много притеснен, тревожен и понякога виновен човек". "Може би, защото съм свикнала да мисля за всичко, за всеки един детайл. И това, че нещо може да не е под мой контрол – много ме смущава”, твърди тя.

Венци Венц призна: С жена ми се развеждаме

По думите ѝ един от големите митове за нея е, че „тя е стилистка, защото е жената на продуцента”. „Мисля, че всички знаят кой е продуцентът. За съжаление повечето хора си мислят, че ние сме се родили на задната седалка на скъпата кола със златен биберон в уста – далече не е така”, категорична е Халваджиян.

„Аз съм аналогов човек. Обичам кожени тефтери, хубави писалки. Искам да живея във времето, когато телефонът ми беше с кабел и шайба”, споделя тя. И допълва: „Имам нужда да вярвам в пеперуди, розови очила и еднорози”.

Целия разговор гледайте във видеото. 

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase