Петър Байков представя дебютен авторски проект

Той не познава граници в изкуството – актьор, певец, композитор, художник и ненадминат талант в дублажа. Може да имитира повече гласове от тези, за които можем да се сетим. Петър Байков с дебютен авторски проект.

Гласът зад кадър: Васил Бинев получи ИКАР за дублаж при мъжете (ВИДЕО)

В един човек винаги първо забелязвам гласа. Интересната част в това да бъдеш актьор и да играеш различни роли е да заживееш живота на този човек. Трябва да можеш да приемаш и хората, които не ти харесват”, казва той.

Байков добавя, че му се е случвало да губи гласа си. „Загубата на гласа е нещо, което един артист не трябва да позволява да му се случва и в преносен смисъл. Един артист винаги трябва да бъде верен на себе си и да не губи вътрешния си глас”, споделя той.

„Не трябва да изневеряваме на себе си”, казва още Петър Байков.  Той разказва, че още от малък имитира гласовете от приказките, а това е част от него. Споделя, че любимата му приказка е „Снежанка”. „Преди 5 години започнах да работя върху първия си авторски проект -„Снежанка”. Това е моята най-голяма мечта”, казва Байков. В книгата, той е нарисувал илюстрациите и е написал всички оригинални песни. Озвучил е всички гласове.

Целия разговор гледайте във видеото.