Бившият началник на столичния КАТ отрече кадърът да е автентичен

Нови снимки около разследването за контрабандата, което разтърси държавата и митниците. Сайтът „Епицентър” публикува снимка на бившия началник на столичния КАТ Тенчо Тенев. На него той е в компанията на бившия вътрешен министър Бойко Рашков и обвинения за участие в престъпна група за контрабанда Стефан Димитров от Хасково.

Тенчо Тенев: Виждал съм Стефан Димитров в КАТ, преди това - никога. Каза, че е бил при директора на ГДБОП

Това става два дни, след като в ефира на „Събуди се” Тенев отрече да е виждал Стефан Димитров в дома на Рашков, когато му ходил на гости. Пред NOVA Тенев обясни, че е виждал Стефан Димитров няколко пъти в КАТ. След интервюто на Тенев във Facebook вътрешният министър Калин Стоянов написа,  че „лицето Тенчо Тенев също е бил редовен гост на вечеринките при Рашков” и добави, че там Тенев получавал задачи да го дискредитира.

Снимки показват Живко Коцев в компанията на задържаните при акцията в Агенция "Митници"

След новата снимка, разпространена в сайта „Епицентър”, потърсихме за коментар Тенчо Тенев. „Вие не виждате ли, че тази снимка е чист колаж? Аз никога не съм ходил на гости на министъра по домашно облекло. Второ, сложили са пред бутилка с уиски - аз през живота си не съм пил алкохол, пък камо ли там да седна да пия. То е смешно. Половината ми глава я няма, половината глава и на контрабандиста я няма. Каква е тая снимка, какво е това чудо? Явно някой се опитва по този начин да дискредитира и мен, и г-н Рашков”, коментира бившият началник на столичната „Пътна полиция”.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase