Артистът признава, че за него участието му в „Като две капки вода“ е трамплин към вярната посока

Актьорът Владимир Зомбори е големият победител в сезон 12 на „Като две капки вода“. След скандирането на името му от 11 000 зрители в зала Арена „София“ той трудно скри емоциите си и сълзите си на щастие. Специално пред репортер на „На кафе“ победителят споделя чувствата си след финала на шоуто.

„Късметът не е спирал да ме следва, откакто започна предаването и той е свързан с обичта и вярата на хората в мен“, коментира след обявяването на победата Зомбори. „Не съм предполагал, че ще спечеля шоуто. Но тази вечер съм изключително благодарен на хората, които ме подкрепяха безрезервно през цялото време. Благодарен съм към Бог, към семейството ми и към самия мен, че успях да издържа и да изкарам нещата докрай, и то по възможно най-добрия начин.“

Владимир Зомбори е големият победител в сезон 12 на „Като две капки вода“ (ВИДЕО + СНИМКИ)

Какво е чувството многобройната публика да скандира името му?

„Омекнаха ми краката. Не си спомням да съм имал такова вълнение, може би само когато се раждаше детето ми“, признава актьорът. „За мен „Като две капки вода“ е трамплин към вярната посока.“

Пред това да избере по-спокоен живот или такъв, изпълнен с предизвикателства, Влади би желал по малко и от двете. Самият той търси баланса във всичко и ако понякога се спуска в приключения, то в други случаи се наслаждава на спокойствие и мир.

За момента актьорът не планира да се занимава с музика, тъй като ще му е необходима помощ от други можещи в тази област хора. Според него правенето на музика не е самотно занимание.

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.