Кои са другите победители в различните категории?

Грандиозният спектакъл се проведе в зала „Колодрум“ и остави публиката без дъх. Неповторимата Лили Иванова вдигна на крака хиляди хора, а големият победител на наградите на БГ Радио тази година – група „Молец“ споделиха повече за силните емоции на сцената и бъдещите си професионални планове.

„Групата ни взе пет статуетки. Чувстваме се смирени, благодарни и оценени. Дълго време няма да можем да забравим  тази вечер“, споделиха членовете на групата. „Цялото време“ е песента, които издигна „Молец“ до върха, а те са категорични, че българската публика е жадна за песни със смисъл

Те са категорични, че има много млади изпълнители с големи таланти, а посланието им към феновете е, че всеки на земята е изпратен с мисия и е хубаво човек да се опита да осъзнае своята.

Повече за голямото турне на група „Молец“, което ще завърши с грандиозен концерт в зала „Арена София“, гледайте във видеото.

Не пропускайте церемонията и спектакъла на Годишните музикални награди на БГ Радио на тази вечер от 21.00 ч. в ефира на NOVA.

NOVA е медиен партньор на събитието.