Ивайло Вълчев: Бюлетината е мощно оръжие, не го оставяйте в ръцете на други

Днес е ден, който може да определи бъдещето на много хора. Всъщност, бъдещето на всички нас. И ти трябва да решиш. Искаш ли да участваш, или не? Обективно погледнато зависи от теб. Такъв е животът и в такава ситуация се намираме. Така че, най-добре да излезеш и да отидеш да направиш необходимото. Тоест, да излезеш, да отидеш и да гласуваш. Не за някой друг, а за себе си и за хората, които обичаш и на които държиш". Това написа в социалната мрежа Facebook лидерът на ИТН Слави Трифонов.

Заместник-председателят на формацията Ивайло Вълчев пък изрази надежда, че след днешния вот ще видим, че "хората ще потвърдят това, което искаме всички ние - тази страна да бъде управлявана разумно и нормално".

"Надявам се, че избирателите ще посочат тези, които ще донесат разбирателство и стабилност. За европейските избори се надявам, че всички, които гласуват, ще изпратят не поредните чиновници, които ще се разтворят в брюкселската мъгла, а хора като тях, които имат същите възгледи и мисли, така че България да бъде равноправна с останалите страни. Това, което е важно, е дневният ред на страната ни да бъде на масата в Европа", каза още Вълчев. 

Камелия, годеницата на шеф Чоткин: Между любовта и политиката няма нищо общо, но и в двете има избор

Той посочи, че е избрал да гласува с машина като знак, че може да нямаме доверие в тях, но гласуването трябва да върви в тази посока.

Политикът каза, че „днес е денят, в който можем да се възползваме от този дар на демокрацията, единственото оръжие, което демокрацията дава в ръцете на хората”.

„Гласувайте, за да знаете, че вие участвате във всичко това. Бюлетината е мощно оръжие, не го оставяйте в ръцете на други”, посочи още Вълчев.

Целия разговор гледайте във видеото.

ВСИЧКО ЗА ВОТА 2 В 1 ЧЕТЕТЕ ТУК

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase